Sobe Certissa

Divider Konjarik Đakovo

Ako tražite smještaj u spavaćim sobama u centru grada u ponudi imamo jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe s kupaonicom opremljene sa televizijom, računalom i Wi fi-om. Sobe su smještene na prvom katu, sa samostalnim ulazom i pogledom na susjedstvo.

Površina soba:
16m²

Soba tip1 - krevet za 1 do 2 osobe, radni stol, računalo, internet, kupaonica sa tušem, balkon sjedeća garnitura, tv

Soba tip2 - krevet za dvije osobe, radni stol, računalo, internet, kupaonica sa tušem, kauč na razvlačenje za smještaj još jedne dodatne osobe, tv.

Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupaonicom, tv, računalom te WI fi-om.

CJENIK USLUGA SOBA TIP 1 I TIP 2 ***

RAZDOBLJE

CIJENA €

CJENA KN

OD

DO

01.01

31.12.

10,50 €

80,00 KN

DODATNI LEŽAJ2

10,50 €

80,00 KN

KUĆNI LJUBIMAC

6,60 €

50,00 KN

CIJENA ZA GRUPNI DOLAZAK (po osobi)3

10,00 €

76,00 KN

POLUDNEVNI BORAVAK4

6,60 €

50,00 KN

Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl.90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-uNapomena:

1 Cijena u eurima je informativnog karaktera i podložna promjenama ovisno o tečaju HNB-a na datum izdavanja računa prema cijenama u kunama

2 Cijena se odnosi na jednu osobu. Dodatni ležaj naplaćuje se po važećem cjeniku. Privatni smještaj Konjarik odobrava popust na dodatni ležaj u slučaju: djeca do 3 godine ne naplaćuje se, djeca od 3-12 godina imaju 50% popusta

3 Privatni smještaj Konjarik odobrava popust za veće grupe (u slučajevima kada ista grupa ljudi rezervira i ostale apartmane i sobe u Privatnom smještaju Konjarik)

4 Poludnevni boravak je boravak u trajanju od 4 sata. Poludnevni boravak može se koristiti u vremenskom periodu od 14:00 sati pa do 23:00 sati

Divider Konjarik Đakovo
Apartman Konjarik Đakovo

O smještaju

Apartman Đakovo raspolaže sa tri spavaće sobe sa bračnim krevetima, kuhinje, dvije kupaonice sa tušem i jedna zasebna kupaonica sa hidromasažnom kadom, velikim dnevnim boravkom, galerijom pogodnom za smještaj dodatnih kreveta.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo Slika

OPG Konjarik

Izletište Majar okruženo stoljetnom slavonskom šumom svojim posjetiteljima omogućava savršen bijeg u prirodu. Na raspolaganju posjetitelji imaju prostrano zemljište na kojem se nalazi dvadesetogodišnji nasad lijeske, slavonsku kuću za odmor i još mnogo toga.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo

Grad Đakovo

Grad Đakovo poznat je po svojoj monumentalnoj katedrali i, u svijetu čuvenoj ergeli lipicanaca, biseri koji svojim žiteljima i posjetiteljima svjedoče o svojoj bogatoj povijesti. Brojni arheološki lokaliteti nalaze se u gradu i okolici. Oni su ispisali bogatu povijest ovoga grada.

tockice
Divider Konjarik Đakovo

Lokacija


Karta