Smještaj

Divider Konjarik Đakovo

Dobrodošli!

Smještaj Konjarik lociran je u samom centru grada Đakova u neposrednoj blizini svih kulturnih znamenitosti.
Apartman raspolaže sa tri spavaće sobe, kuhinje, dvije kupaonice sa tušem i jedna zasebna kupaonica sa hidromasažnom kadom, velikim dnevnim boravkom, galerijom pogodnom za smještaj dodatnih kreveta, a dnevni boravak je opremljen na način da Vam omogući nezaboravne trenutke druženja sa vašom obitelji i prijateljima.

Za trenutke opuštanja nakon razgledavanja grada na raspolaganju Vam je hidromasažna kada i masažna fotelja, a za osobe kojima je vježba način opuštanja nudimo našu privatnu sportsku dvoranu (100 m2) smještenu u prizemlju smještajnog objekta. U sklopu sportske dvorane na raspolaganju imate stol za biljar i stolni tenis.

Za veće grupe osiguravamo smještaj u neposrednoj blizini našeg apartmana. Na raspolaganju su i 3 jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupaonicom, Tv-om, računalom i Wifi-jem.

Smještajni kapaciteti navedeni su u nastavku...

Apartman Đakovo

Sobe Certissa

Divider Konjarik Đakovo
Apartman Konjarik Đakovo

O smještaju

Apartman Đakovo raspolaže sa tri spavaće sobe sa bračnim krevetima, kuhinje, dvije kupaonice sa tušem i jedna zasebna kupaonica sa hidromasažnom kadom, velikim dnevnim boravkom, galerijom pogodnom za smještaj dodatnih kreveta.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo Slika

OPG Konjarik

Izletište Majar okruženo stoljetnom slavonskom šumom svojim posjetiteljima omogućava savršen bijeg u prirodu. Na raspolaganju posjetitelji imaju prostrano zemljište na kojem se nalazi dvadesetogodišnji nasad lijeske, slavonsku kuću za odmor i još mnogo toga.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo

Grad Đakovo

Grad Đakovo poznat je po svojoj monumentalnoj katedrali i, u svijetu čuvenoj ergeli lipicanaca, biseri koji svojim žiteljima i posjetiteljima svjedoče o svojoj bogatoj povijesti. Brojni arheološki lokaliteti nalaze se u gradu i okolici. Oni su ispisali bogatu povijest ovoga grada.

tockice
Divider Konjarik Đakovo

Lokacija


Karta