Apartman Đakovo

Divider Konjarik Đakovo

Apartman Konjarik se sastoji od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom i kupaonicom, kuhinje, dnevni boravak sa dodatnom kuponicom.

Apartman je kompletno opremljen (TV, SAT TV, Wi fi, klima, centralno grijanje) sa kućanskim aparatima koji će vam omogućiti što ugodniji boravak u apartmanu (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, sef...).

Površina smještaja:
50 m2

Podaci o smještaju:
pogled na dvorište, 1 spavaća soba, 2 kupaonice sa tušem, kuhinja sa dnevnim boravakom, grijanje, posteljina, ručnici, terasa sa sjedećom garniturom, kućni ljubimac

Kuhinja:
pribor za jelo, posuđe, mikrovalna, hladnjak, mikrovalna, štednjak, kuhalo za vodu

Uređaji:
bežični pristup internetu, glačalo, satelitska TV, TV, radio

Kupaonica:
ručnici, 2 kupaonice sa tušem

Dnevni boravak:
Kuhinja sa dnevnim boravakom sa kaučom na razvlačenje sa ležajem za dvije osobe i zasebna kupaonica

Podaci o sobama u apartmanu:
Soba 1: Krevet za dvije osobe, pogled na vrt.

CJENIK USLUGA Apartman 1/5 ****

RAZDOBLJE

CIJENA €

CJENA KN

OD

DO

01.01

31.12.

35,00 €

270,00 KN

DODATNI LEŽAJ2

6,60 €

50,00 KN

KUĆNI LJUBIMAC

6,60 €

50,00 KN

CIJENA ZA GRUPNI DOLAZAK (po osobi)3

10,00 €

80,00 KN

POLUDNEVNI BORAVAK4

23,00 €

180,00 KN

Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl.90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-uNapomena:

1 Cijena u eurima je informativnog karaktera i podložna promjenama ovisno o tečaju HNB-a na datum izdavanja računa prema cijenama u kunama

2 Cijena se odnosi na 2 osobe u apartmanu. Svaka dodatna osoba naplaćuje se po važećem cjeniku za dodatni ležaj. Apartman Konjarik odobrava popust na dodatni ležaj u slučaju: djeca do 3 godine ne naplaćuje se, djeca od 3-12 godina imaju 50% popusta

3 Privatni smještaj Konjarik odobrava popust za veće grupe (u slučajevima kada ista grupa ljudi rezervira i ostale apartmane i sobe u Privatnom smještaju Konjarik)

4 Poludnevni boravak je boravak u trajanju od 4 sata. Poludnevni boravak može se koristiti u vremenskom periodu od 14:00 sati pa do 23:00 sati

Divider Konjarik Đakovo
Apartman Konjarik Đakovo Đakovo

O smještaju

Apartman Đakovo raspolaže sa tri spavaće sobe sa bračnim krevetima, kuhinje, dvije kupaonice sa tušem i jedna zasebna kupaonica sa hidromasažnom kadom, velikim dnevnim boravkom, galerijom pogodnom za smještaj dodatnih kreveta.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo Đakovo Slika

OPG Konjarik

Izletište Majar okruženo stoljetnom slavonskom šumom svojim posjetiteljima omogućava savršen bijeg u prirodu. Na raspolaganju posjetitelji imaju prostrano zemljište na kojem se nalazi dvadesetogodišnji nasad lijeske, slavonsku kuću za odmor i još mnogo toga.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo Đakovo

Grad Đakovo

Grad Đakovo poznat je po svojoj monumentalnoj katedrali i, u svijetu čuvenoj ergeli lipicanaca, biseri koji svojim žiteljima i posjetiteljima svjedoče o svojoj bogatoj povijesti. Brojni arheološki lokaliteti nalaze se u gradu i okolici. Oni su ispisali bogatu povijest ovoga grada.

tockice
Divider Konjarik Đakovo

Lokacija


Karta