Apartman Đakovo

Divider Konjarik Đakovo

Apartman Đakovo raspolaže sa tri spavaće sobe sa bračnim krevetima, kuhinje, dvije kupaonice sa tušem i jedna zasebna kupaonica sa hidromasažnom kadom, velikim dnevnim boravkom, galerijom pogodnom za smještaj dodatnih kreveta.

Apartman je kompletno opremljen (TV, sat, Wi fi, klima, centralno grijanje) sa kućanskim aparatima koji će vam omogućiti što ugodniji boravak u apartmanu (perilica i sušilica rublja, mikrovalna pećnica, perilica suđa, računalo...).
Dnevni boravak je opremljen na način da Vam omogući nezaboravne trenutke sa vašom obitelji i prijateljima. Za trenutke opuštanja nakon razgledavanja grada na raspolaganju Vam je hidromasažna kada i masažna fotelja, a za osobe kojima je vježba način opuštanja nudimo našu privatnu sportsku dvoranu (100 m2) smještenu u prizemlju smještajnog objekta. U sklopu sportske dvorane na raspolaganju imate stol za biljar i stolni tenis.

Površina smještaja:
230 m2

Podaci o smještaju:
pogled na centar grada, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice sa tušem, 1 kupaonica sa hidromasažnom kadom, kuhinja, odvojeni dnevni boravak i galerija, grijanje, posteljina, ručnici, balkon sa sjedećom garniturom, kućni ljubimac

Kuhinja:
pribor za jelo, posuđe, mikrovalna,hladnjak, zamrzivač,mikrovalna, pećnica, štednjak, toster

Uređaji:
masažna fotelja, bežični pristup internetu, računalo, glačalo, satelitska, TV, radio, dolby sourand system

Kupaonica:
ručnici, perilica rublja, sušilica rublja, 2 kupaonice sa tušem, 1 kupaonica sa hidromasažnom kadom

Dnevni boravak:
Odvojen dnevni boravak sa kaučom na razvlačenje sa ležajem za dvije osobe

Podaci o sobama u apartmanu:
Soba 1: Krevet za dvije osobe, balkon, pogled na vrt.
Soba 2: Krevet za dvije osobe, pogled na vrt
Soba 3: Krevet za dvije osobe, Pogled na centar

Galerija - Kauč na razvlačenje za dvije osobe x 2, Pogled na centar

CJENIK USLUGA Apartman 1/5 ****

RAZDOBLJE

CIJENA €

CJENA KN

OD

DO

01.01

31.12.

60,00 €

460,00 KN

DODATNI LEŽAJ2

20,00 €

150,00 KN

KUĆNI LJUBIMAC

6,60 €

50,00 KN

CIJENA ZA GRUPNI DOLAZAK (po osobi)3

10,00 €

80,00 KN

POLUDNEVNI BORAVAK4

40,00 €

300,00 KN

Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl.90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-uNapomena:

1 Cijena u eurima je informativnog karaktera i podložna promjenama ovisno o tečaju HNB-a na datum izdavanja računa prema cijenama u kunama

2 Cijena se odnosi na 2 osobe u apartmanu. Svaka dodatna osoba naplaćuje se po važećem cjeniku za dodatni ležaj. Apartman Konjarik odobrava popust na dodatni ležaj u slučaju: djeca do 3 godine ne naplaćuje se, djeca od 3-12 godina imaju 50% popusta

3 Privatni smještaj Konjarik odobrava popust za veće grupe (u slučajevima kada ista grupa ljudi rezervira i ostale apartmane i sobe u Privatnom smještaju Konjarik)

4 Poludnevni boravak je boravak u trajanju od 4 sata. Poludnevni boravak može se koristiti u vremenskom periodu od 14:00 sati pa do 23:00 sati

Divider Konjarik Đakovo
Apartman Konjarik Đakovo

O smještaju

Apartman Đakovo raspolaže sa tri spavaće sobe sa bračnim krevetima, kuhinje, dvije kupaonice sa tušem i jedna zasebna kupaonica sa hidromasažnom kadom, velikim dnevnim boravkom, galerijom pogodnom za smještaj dodatnih kreveta.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo Slika

OPG Konjarik

Izletište Majar okruženo stoljetnom slavonskom šumom svojim posjetiteljima omogućava savršen bijeg u prirodu. Na raspolaganju posjetitelji imaju prostrano zemljište na kojem se nalazi dvadesetogodišnji nasad lijeske, slavonsku kuću za odmor i još mnogo toga.

tockice
Apartman Konjarik Đakovo

Grad Đakovo

Grad Đakovo poznat je po svojoj monumentalnoj katedrali i, u svijetu čuvenoj ergeli lipicanaca, biseri koji svojim žiteljima i posjetiteljima svjedoče o svojoj bogatoj povijesti. Brojni arheološki lokaliteti nalaze se u gradu i okolici. Oni su ispisali bogatu povijest ovoga grada.

tockice
Divider Konjarik Đakovo

Lokacija


Karta